home
HYOR - Certificeret Rideklub under DRFKLUB MEDLEMSKAB

Hylke og Omegns Rideforening.

Hylke & Omegns Rideforening (HYOR) er en klub under Dansk Rideforbund, distrikt 12. HYOR har mellem 275 og 300 medlemmer.

HYOR er beliggende i Hylke by, som er en aktiv landsby i et smukt naturområde ved Skanderborg Sø. HYOR “bor” på Hylke Ridecenter som ejes og drives af Jonas Torup Hofer og Lærke Riksskov.

Ridecenteret har mange fine faciliteter, her under både en stor og en lille ridehal, en stor ny stald, rytter stue med køkken, indedørs vaskeplads, møde lokale, oplyst udebane, vores egen ridesti med fantastisk udsigt, samt muligheder for turridning til søen.

I HYOR satses der både på dressur, spring og breddeaktiviteter, samt særlig tilrettelagt ridning. Vi har både privat undervisning i Spring og Dressur samt hold undervisning på alle niveauer. Vi afholder mange stævner om året, flere sløjfestævner for unge og nybegynder i dressur, D-Klubstævner og C-Distriksstævner i både spirng og dressur for heste og pony. Der ud over afholder vi to årlige ridelejre, samt flere hyggesprings event, halloween græsskar udskæring og lucia optog til hest gennem hylke by m.m.

HYOR går meget op i kvalitet og sikkerhed og vi har 6 certificeringer under Dansk Rideforbund, tryk på iconerne her over og læs om hvert certificat hos DRF. Det betyder, at klubben indenfor disse områder overholder de kvalitetskrav, der opstilles af rideforbundet.

I HYOR er der en helt speciel ånd, hvor der er plads til alle. Rigtig mange kommer dagligt i klubben bare for at nyde det gode samværd. Og de fleste tilbringer også meget tid sammen privat uden for klubben. Så du vil ikke kunne undgå at få nye venner i alle aldre, hvis du kommer ofte på ridecenteret.

Ønsker du medlemskab af Hylke og Omegns rideforening så skal du tilmelde dig som medlem via klubmodul, hvor du også kan se aktuelle priser.

TILMELD KLUBMODUL

Der tages forbehold for trykfejl og forkerte oplysninger

Design og Kode af © Hylke og Omegns Rideforening pr@hyor.dk