home

Hylke og Omegns rideklub

KLUB MEDLEMSKAB

Bliv en del af vores fælleskab i dag.Hvorfor blive medlem.

HYOR er en ridelklub hvor der er en helt speciel ånd med plads til alle. Rigtig mange kommer dagligt i klubben bare for at nyde det gode samværd med hinanden og hestene. Og de fleste tilbringer også meget tid sammen privat uden for klubben. Så du vil ikke kunne undgå at få nye venner i alle aldre, hvis du kommer ofte i rideklubben.


Hvad tilbyder vi.

I HYOR satses der både på dressur, spring og breddeaktiviteter. Vi har både privat undervisning i Spring og Dressur samt hold undervisning på alle niveauer. Vi afholder desuden mange stævner om året, samt flere sløjfestævner for unge og nybegynder i dressur. Der ud over afholder vi to årlige ridelejre, og flere hyggesprings event, halloween græsskar udskæring og lucia optog til hest gennem hylke by m.m.


Hvor bor vi.

HYOR “bor” på Hylke Ridecenter som ejes og drives af Jonas Torup Hofer og Lærke Riksskov. Ridecenteret er beliggende lige midt i Hylke by, som er en meget aktiv landsby i et smukt naturområde ved Skanderborg Sø.

Ridecenteret har mange fine faciliteter, her under både en stor og en lille ridehal, en stor ny stald, rytter stue med køkken, indedørs vaskeplads, møde lokale, oplyst udebane, vores egen ridesti med fantastisk udsigt, samt muligheder for turridning til søen.

Ridecenteret tilbyder desuden mulighed for opstaldning af din egen hest, samt mulighed for weekend parter på elevhestene


Hvem er vi.

Hylke & Omegns Rideforening (HYOR) er en klub under Dansk Rideforbund, distrikt 12. HYOR har mere end 30 års erfaring med at drive rideklub. Vi går meget op i kvalitet og sikkerhed og vi har 6 certificeringer under Dansk Rideforbund. Det betyder at klubben indenfor disse områder overholder en lang række kvalitetskrav, der opstilles af rideforbundet.


Hvilke medlemskab kan jeg få.

Du kan vælge mellem et aktivt medlemskab, for ryttere der ønske at benytte klubbens faciliteter og tilbud. Her under undervisning. Vi tilbyder også et støtte medlemskab for personer der gerne vil støtte klubbens gode arbejde for ridesporten og sammenholdet uden at man selv er aktiv rytter.

Ønsker du medlemskab af Hylke og Omegns rideforening så skal du tilmelde dig som medlem via klubmodul, hvor du også kan se aktuelle priser.


TILMELD VIA KLUBMODUL


Hvordan tilmelder jeg til undervisning

Hvis du gerne vil gå til rideundervisning skal du kontakte Tina Bjerregård og høre nærmere om hvor der er plads til dig. Du kan skrive til Tina på email klubmodul@hyor.dk eller du kan ringe til hende på 27 21 57 47

Hvad koster det.

Du kan se hele vores prisliste her for alle der service vi tilbyder.


Prisliste

Der tages forbehold for trykfejl og forkerte oplysninger

Design og Kode af © Hylke og Omegns Rideforening pr@hyor.dk