hometop logo

logo


HYOR Stævne Information.


Stævneudvalget arbejder på at tilbyde et bredt udvalg af stævner, både til klubbens rytter og til de mange gæste ryttere der besøger os. Vi håber, at alle får gode stævne oplevelser med hjem fra stævne weekender med god ridning og fair sportsånd. En stor tak til vores mange sponsorer, officials samt frivillige hjælpere, uden deres hjælp ville det ikke være muligt at afholde stævnet. Her under på denne side, har vi samlet diverse information omkring vores stævner. Har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte staevne@hyor.dk

Vi glæder os til at se dig til vores stævne..

Aktuel Stævne

D-Stævne Fastelavnsstævne
Hest & Pony i Dressur og Spring
Priser til bedste udklædte
22 & 23 Februar 2020DRF-Go Equipe Medhjælper
× top logo

Kontakt Info

Har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os.

Vi gør dog opmærksom på at kontakt op til stævnet altid skal ske på email.

staevne@hyor.dk

Under selve stævnet er det dog også muligt at kontakte vores stævneformand Karina på telefon. 91 56 49 16

HYOR Stævne Information.Certificeret i klubstævner af Danske Rideforbund

Certificeret af Dansk rideforbund.

Når du ankommer til stævnepladsen skal du henvende dig i sekretariatet og melde til start. Medbring nødvendige papirer. Tidsplanen er altid vejledende, og rytterne bedes holde sig orienteret om eventuelle ændringer, da klasserne afvikles forløbende. Alle heste skal bære stævnenummer overalt på stævnepladsen. Stævnenumre kan købes i sekretariat for 40 kr.(plastik med udskiftelige tal) Al ophold og færdsel på stævnepladsen foregår på eget ansvar. Rideklubben påtager sig intet ansvar for uheld, skader eller tyveri i forbindelse med stævnet eller ud- og hjemrejse, hverken for heste, personer eller genstande. Alle ryttere der færdes til hest SKAL bære godkendt hjelm, også de der ikke deltager i stævnet.

HYOR - Kalender


HYOR & Hylke Ridecenter

Kalender
24 - Januar - 2020

Dressur Undervisning
Du kan stadig (indtil på fredag) nå at bestille dressurtid ved Jimmi til fredag den 24.01 - send SMS til 25 38 08 78.


22 & 23 - Februar - 2020

FASTELAVNSSTÆVNE, Dressur & Spring for Hest & Pony
Find mere info om vores stævner på Stævne InfoHYOR - Certificeret Rideklub under DRF

HYOR er Organiseret under Dansk Rideforund.

HYOR afholder i løbet af året en række klubstævner på D niveau, samt et enkelt Distriksstævne på C niveau. Disse stævner er reguleret af Dansk Rideforbund DRF og følger deres regler.

For at stille op til D-Stævner, skal man som minimum havde D-licens, eller det noget dyre ABC-licens.

Ønsker man at stille op til både C-Stævner og D-Stævner skal man altså havde ABC-Licens.

Alle kan få rytterlicens, ingen krav til kurser eller ryttermærker. Rytterlicens giver rytteren et personlig licensnummer, således at resultaterne fra stævnerne kan registreres. Rytter licensen betales og gælder for indeværende år, frem til nytår.

Du skal oprette en profil på DRF Go, for at kunne tilmelde dig til stævner samt købe rytter licens. Du finder DRF Go her

For at deltage i stævnerne, skal du enten være medlem af HYOR eller en af de mange andre rideklubber under DRF (Dansk Rideforbund), du kan søge info om drf klubber her.

Din hest skal desuden havde et Hestepas, som du skal medbringe til stævnet. Rider du stævne på en af rideskolens elev heste, har vi allerede dens pas.

Ønsker du at deltage i C-Stævner eller højere skal din hest være Konkurrencehesteregistreret Du kan søge info om hesten via navn eller Id nummer her.

Har du spørgsmål er du naturligvis altid velkommen til at kontakte stævne udvalget på Staevne@hyor.dk

Links

Normal Tilmelding

Når du tilmelder dig til et stævne, skal DRF GO! anvendes, så længe der er åben for tilmelding der. Har du spørgsmål eller kan du ikke tilmelde via drf-go (F.eks. tilmelding efter sidste frist) skal du læse Tilmelding via email her under.

 Tilmelding via drf-go


Tilmelding via Email

Såfremt DRF GO! ikke kan anvendes - f.eks. ved efter tilmelding efter sidste frist - kan du skrive en email til stævne udvalget på staevne@hyor.dk Hvis vi giver dig lov til at tilmelde, skal du for at være helt sikker på at vi får dig og din hest tilmelde i equipe korrekt, fremsende oplysningerne om din tilmelding via mailformular link her under.

Vi har erfaring med at der nemt kan opstå misforståelser når man tilmelder pr mail i stedet for via drf-go. Derfor beder vi dig tjekke tilmelding på den faktura vi fremsender til dig eller på startlisten. Og i må selvfølgelig endelig skrive til os hvis noget ikke passer.

Spørgsmål sendes til staevne@hyor.dk

Ved framelding skal dette foretages senest tirsdag før stævnet til sekr. på mail. Ellers er indskuddet desværre tabt.

Bemærk Der tillægges hver rytter et tastegebyr på 50 kr. for email tilmelding. Og der kan kræves eftertilmeldings gebyr efter tilmeldingsfristen på drf-go er overskredet. Efteranmeldings gebyr fremgår af prop.

Efteranmeldelser modtages til forhøjet gebyr, såfremt tidsplanen tillader det

Hvis du efter tilmelder via email formen, vil du når tilmeldingen er modtaget, få fremsendt en faktura på email, som betales via konto overførelse til os inden stævne start. Vi kan desværre kun modtage mobile pay under selve stævnet.

Betaling af faktura inden stævne start, på nedestående konto.

Anmeldelsesgebyr indsættes på Reg: 6191 Konto: 9041164089

.

Opstaldninger

Vores stald er desværre meget populær og vi kan ikke garantere at vi kan tilbyde opstaldning. Du er meget velkommen til at kontakte sekretariatet for at høre nærmere om mulighederene. Normalt kan vi tilbydes 1-2 timers opstaldning. Kontakt sekretariat i god tid.

Parkering

Følg venligst skiltningen eller p-vagtens anvisniger når du ankommer til pladsen. Er du i tvivl er du altid velkommen til at spørge vores medhjælpere. De bære id skilt og grøn sikkerheds vest. Parkering på pladsen foran den nye hvide staldbygning, er kun for Officials eller efter aftale med en medhjælper. Parkér venligst hensigtsmæssigt med trailer/lastbil/personbil, så der er plads til alle. Vel mødt til en herlig weekend på Hylke Ridecenter.

 Se evt. kort i sektionen her under.

Stævnepladsen

Her under Kort over stævnepladsen ved Indendørs Stævner. indendørs stævner Her under Kort over stævnepladsen ved Udendørs Stævner.udendørs stævner

Adresse

Hylke og Omegns Rideforening
Hylkevej 46
Dk-8660 Skanderborg

Find os på Google Maps


Der tages forbehold for trykfejl og forkerte oplysninger

Design og Kode af © Hylke og Omegns Rideforening pr@hyor.dk