homeMedhjælperlisten er desværre pt. ikke i brug. Vi henviser til ophængt medhjælperliste i rytterstuen for nærmere info og tilmelding

Her under kan du stadig finde stævne oversigt og beskrivelse af medhjælperjob samt link til facebook gruppen for medhjælpere.

Har du spørgsmål til medhjælperjob kan du kontakte stævne udvalget på staevne@mail.dkStævne Oversigt HYOR 2019

Kritik Løber (Løber)

Når hver rytter har redet deres dressur program, skriver dommeren en kritik hvor rytterens point står på. Som kritik løber skal du hver gang en rytter er færdig, bære denne krtik fra dommervognen op til sekretariatet. Ingen alderskrav til denne nemme opgave, du må gerne udføre opgaven sammen med en veninde og har masser af muligheder for at se stævne samtidig. Du får mad og drikke når du tager en vagt.

Cafeteria

I cafeteriat skal du hjælpe med at lave mad, smøre sandwits eller betjene kunderne ved salg af varene. Der må godt være en ung i cafeteriaet, der skal dog være mindst 1 voksen over 16 år til at betjene frituren. Du får gratis mad og drikke som medhjælper.

Sekretariat

I sekretariatet skal du hjælpe til med at indtaste resultater fra kritikker i stævnesystemet equipe. Der er også tale om modtagelse af rytter og tjek af heste pas samt at modtage betalinger m.m. Der skal være en i sekretariatet som har erfaring og kendt med stævnesystemet og helst en fra stævneudvalget. Den anden kan få oplæring i indtastning af resultater. Du skal være vandt til at skrive og bruge computere. Der er gratis mad og drikke til hjælperen

Opstilling

Om Fredagen skal der hjælpes til med opstilling af baner, opsætning af skilte, rengøring af dommervogn osv. Der skal helst være nogle stykker til at hjælpe så vi har en så flot stævneplads klar som muligt. Der vil være en til stede du kan spørge til råds om hvad du skal hjælpe med.

Om lørdagen er der også brug for mange hjælpere til opstilling af springbane. Opstilling til spring lørdag er efter sidste klasse. Bemærk at dette kan variere fra stævne til stævne f.eks. spring eller dressur stævner. Kørsel med maskiner (traktor) kræver kørekort og helst lidt erfaring

Skriver

Som skriver er du dommerens sekretær. Du sidder sammen med dommeren i dommervognen og skal skrive karakter og bemærkninger ned i pogrammet som dommeren giver i forbindelse med ridningen. Skrivningen foregår i hånden så du skal kunne skrive læseligt. Det kræver erfaring at sidde som skriver i dressur, hvor de lidt mere uøvede bedre kan sidde som skrivere til spring. Der er gratis mad og drikke til personalet i dommervognen.

Banepersonal

Ved spring er der brug for bane personale 4.stk. Banepersonalet står på banen i gule veste og skal blandt andet samle bomme op som falder ned. Signalere start og stop med flag. Banepersonalet samarbejder også med banebyggeren om at ombygge banen mellem hver klasse. Er du under 16 år, kan du kun stå på banen, hvis du har erfaring med og selv kan springe og da skal du bære hjelm på banen. Voksne behøver ikke spring erfaring, det kan f.eks. godt være en far, bror eller kæreste der hjælper her, du kan blive oplært af de andre. Skriv gerne at du er ny i kommentaren på medhjælper tilmeldingen. Der er gratis mad og drikke til bane personalet.

P-Vagt

P-Vagten skal tage imod gæsterne når de ankommer i deres bil og henvise dem til hvor de skal parkere. Der er ikke nogen specielle alderskrav til p-vagt, men du skal kunne tage høfligt imod gæsterne og havde overblik over p-pladsen.

Facebook Gruppen for medhjælpere


Persondata Politik Cookie Politik Hylke og Omegnes Rideforening
Der tages forbehold for trykfejl og forkerte oplysninger

Design og Kode af © Hylke og Omegns Rideforening pr@hyor.dk