Index
Side 1/14Nyhedsbrev fra Lærke, Tirdag den 16

Der er nu efterhånden lidt over tre uger siden, at Jonas blev akut ramt af sygdom. Vi har i familien været sparsomme med oplysninger, da det har været et komplekst og uforudsigeligt forløb Jonas har været igennem. Jonas’ tilstand er mere stabil nu, og selv om vi ikke har meget at ’holde’ i, så har vi lidt mere end for tre uger siden.

Jonas fik et hjertestop den 22. september, hvor der umiddelbart efter blev givet hjerte/lungeredning indtil ambulancen kom. Han har ligget i koma lige siden, men begyndte endelig at vise tegn på opvågning for otte dage siden. Det går langsomt, men roligt fremad, og vi har haft nogle korte men gode øjeblikke. Han viser tydelige tegn på at kunne genkende os, og vi har en god fornemmelse af, at kunne kommunikere med ham og han kan smile og grine når vi fortæller ting. Det er dog også tydeligt, at han begynder at blive bevidst om sin situation og er naturligt påvirket af det.

Vi ved, at Jonas kommer til at få varige kognitive mén af denne omgang, dog ikke i hvilket omfang, men vi er i familien overbevist om, at det er noget vi og Jonas sagtens kan klare, når han allerede nu viser så gode tegn i sin opvågningsproces.

Det er klart, da dette bliver et længere forløb, minimum et halvt år og muligvis længere, er det nødvendigt, at der træder en anden til i forbindelse med driften af Hylke Ridecenter, og som medejer er jeg derfor nu i gang med, så småt at sætte mig ind i driften. Der er heldigvis mange gode folk her på stedet, både ansatte og frivillige som hjælper med at tingene kører som de plejer. Selvom jeg kan varetage mange funktioner i driften, er der også meget som jeg ikke har den nødvendige viden til at kunne håndtere, og derfor vil jeg i de kommende dage have et øget fokus på at skabe en mere tydelig struktur af de ansattes ansvarsområder. Der vil i den forbindelse blive lavet opdateringer på vores hjemmeside, og der vil komme infoskilte i staldene, så man aldrig er i tvivl om, hvem man skal henvende sig til.

Jonas’ telefon overtager jeg for en stund, og vil kunne besvare opkald i et vist omfang. Den vil være åben for opkald i tidsrummet 8-16, hvorefter man kan ligge en besked eller endnu bedre; skrive en sms.

I må gerne orientere jer på hjemmesiden sidst på ugen, om opdaterede ansvarslister samt kontaktinformationer på de relevante.

Jeg forventer ikke, at der vil opstå problemer, udover de uforudsete ting, der altid kommer, når man driver en virksomhed med mange funktioner og ansatte, men hvis I oplever noget som ikke kører planmæssigt, skal I først og fremmest ringe til mig, og dernæst have tålmodighed, så vil jeg forsøge at løse det på bedste vis

Såfremt I oplever uregelmæssigheder i driften, er det nødvendigt for mig, at vi laver en aftale om at mødes eller snakke om det telefonisk, da jeg jo står med de tre små børn alene i øjeblikket.

De bedste hilsner fra

Lærke og familienSide 1/14