Index
Side 2/14Nyhedsbrev - 15. November 2018

Så er endnu en måned gået siden sidste nyhedsbrev, og det er på tide med endnu et.

Først og fremmest vil jeg sige tusind tak til alle jer, der er gået sammen om flotte gaver til os, det var meget rørende. Og tak til jer der har arrangeret det.

Derudover vil jeg også gerne sige tak til alle jer, der har sendt blomster og flotte kurve til Jonas og vores familie. Det betyder utroligt meget, at så mange mennesker tænker på os. Så af hjertet TAK!

Status Jonas:

Nu er det syv uger siden Jonas blev ramt af et hjertestop, og syv uger siden, at fundamentet for vores families hverdag væltede. Man mærker for alvor, hvordan tiden er en underlig størrelse, når man bliver ramt af sådan en krise. På nogle måder føles det, som var det i går og på andre måder går tiden så ufatteligt langsomt! Jeg føler ofte, at det ikke er mere end et par dage siden, jeg sad og førte en hel almindelig hverdagssamtale sammen med Jonas og vores børn, men samtidig mærkes savnet til ham, som havde han været væk i en evighed.

Så længe er der heldigvis ikke gået, og selvom vores tålmodighed af og til sætter os på prøve, forsøger vi at holde fast i, at der trods alt kun er gået lidt over halvanden måned og hvor meget Jonas har rykket sig på de uger. Han kan allerede mere nu, end hvad jeg personligt, i et spinkelt håb, havde turde tro på for bare fire uger siden. Jonas har taget nogle ordentlige skridt de sidste par uger, så selv sygeplejersker og fysioterapeuter har svært ved at følge med! Det er virkelig dejligt og vi kan i familien genkende så meget af Jonas efterhånden. Han er ligeledes ude af overvågning, og alle slanger og ledninger er fjernet - det er stort. Nu venter vi blot på, at Jonas kan overflyttes til Hammel Neurocenter for videre og mere intensiv genoptræning, forhåbentlig i løbet af et par uger.

Måneden der er gået på Hylke Ridecenter:

Den sidste måned, har jeg brugt på at få et overblik over ridecentret, herunder at få skabt en bedre struktur. Jeg vil løbende arbejde med at få skabt mere tydelighed i driften, som jeg håber I vil tage positivt imod, med en forståelse for, at jeg forsøger at skabe nogle rammer, som Jonas på sigt igen kan være en del af.

Det er en stor virksomhed og det tager tid at komme rundt i alle hjørnerne – men jeg er ved godt mod og er efterhånden ved at være igennem de første mange lag! Dette har kun kunnet lade sig gøre, med hjælp fra alle de gode folk der er knyttet til Hylke Ridecenter, som alle har været med til at gøre videreførelsen af driften så let som mulig – på trods af stedets størrelse og rige udbud. Så endnu engang vil jeg her benytte taletiden til at sige tak.

Hjemmesiden er blevet opdateret med nye kontaktinformationer og det ser ud til, at der virker efter hensigten. Dejligt med gode folk, der også kan ordne den slags ting – og ikke mindst når hjemmesiden går ned! Der blev i pendulfart skabt en ny side, så vi igen er tilgængelige på den digitale platform.

Spring cup’en i slutningen af oktober blev en dejlig weekend med glade ryttere og en ny dommer som nød at være her. Det var et lille, men dejligt stævne, med mange dygtige ekvipager. Vi fik kåret den mest vindende rytter og mest vindende ekvipage begge dage.

Sløjfestævnet i starten af november blev afholdt i smukt vejr til glæde for de mange tilmeldte. Det er sjældent, jeg har set vores parkeringsplads været så fyldt – det var et skønt syn! Det var fedt at se så mange dygtige og glade børn, unge og voksne samlet med samme formål, hvor fællesskab i den grad blev et nøgleord. Alle hjalp hinanden og heppede begejstret med fra sidelinjen og sammen fik I gjort det til en rigtig dejlig dag med masser af god stemning.

Derudover har juniorudvalget holdt et vellykket halloween arrangement og som noget nyt i år, blev der serveret tomatsuppe til alle deltagerne. Der blev budt på kakao, hjemmebagt brød, smoothies og uhyggelige ”heksefingre” som vores STU elever havde bagt. Det var en hyggelig og produktiv dag, og alle de fine græskar pyntede til weekendens stævne.

Vi har sjældent haft så mange fyldte elevhold som vi har i øjeblikket, og i juniorudvalget har de særligt fokus på, at få skabt endnu flere hyggelige arrangementer i fremtiden, så Hylke Ridecenter i endnu højere grad vil kunne danne ramme for en masse fællesskabende aktiviteter for elevholdene. Af kommende aktiviteter er vi ved at arrangere Lucia og juleklippedag – så hold øje med opslagene på facebook og i rytterstuen. Forældre er meget velkomne til at deltage og måske give en lille hjælpende hånd med.

Forbedringer af områdets faciliteter:

Der er blevet lavet en del forbedringer på Hylke Ridecenter de forløbne uger. Porten til den nye stald er blevet lavet, så det nu er nemmere at komme igennem med hestene. Derudover er vi i gang med at få lavet forskellige elinstallationer, blandt andet lyset på ridebanen og i ridehallen og jeg i gang med at undersøge mulighederne for generelt at få skabt bedre belysning af området.

Vi har fået indhentet tilbud på udskiftning af døre m.m til rytterstuen, som vi i den nærmeste fremtid vil få forbedret.

Den kommende måned:

December måned nærmer sig med hastige skridt, og julestemningen er så småt begyndt at brede sig herude. Inden længe skulle vi gerne have det store juletræ sat op i ridehallen og de ansatte vil hver dag fra 1. december sørge for friskbrygget kaffe og lidt til ganen, som vil blive stillet frem til jer der bruger rytterstuen i eftermiddags -og aftentimerne. Det håber jeg kan blive en ny god tradition, som vil fortsætte fremover, så vi kan få skabt en god overgang fra dem der er på stedet om dagen, til dem der overtager om aftenen.

Endnu engang vil jeg opfordre jer til at kontakte mig, hvis I oplever uregelmæssigheder i driften eller lignende. Jeg har endnu ikke fået nogle henvendelser – så det må jo være et godt tegn!

Tak for den forløbne måned,

De bedste hilsner fra Lærke og familienSide 2/14