Index
Side 3/14Nyhedsbrev - December 2018

Så er vi nået til årets sidste dag, og jeg kan lige på falderebet nå at skrive månedens nyhedsbrev.

Det forgangne år har budt på både op og nedture på Hylke Ridecenter. Et år der på mange måder har vendt op og ned på dagligdagen for os alle.

I sommer kunne vi fejre rideklubbens 30 års jubilæum og familiens 20 års jubilæum her på Hylke ridecenter. Det var noget at fejre! Vi havde en skøn dag med glade gæster i løbet af dagen. En dag som bød på hygge, flotte taler og hestevognskørsel.

Jeg synes, de sidste år der er gået har vist, at dette sted er noget ganske særligt. For snart seks år siden mistede vi en meget vigtig person, Adrienne. Det var et stort tab for familien og stedet. Det lykkedes dog at få stedet ført sikket videre med Jens, så Jonas og jeg kunne overtage et sted fyldt med goodwill og loyale ansatte, som sammen med os, førte stedet videre i Adriennes ånd - men samtidig fik Jonas også mulighed for at forme det til sit eget.

At vi fem år senere igen skulle opleve, at en vigtig person blev taget ud af driften, havde ingen regnet med! Heldigvis overlevede Jonas sit hjertestop, og endnu engang har stedet vist, at selv den største modgang ikke kan vælte Hylke Ridecenter.

Jeg havde aldrig regnet med, at jeg skulle drive et ridecenter, men uden alle jer der har hjulpet, tror jeg ikke det havde været muligt – det havde om noget, været en anden oplevelse. Jeg har sagt det før, men det er berettiget med en gentagelse; fællesskab er i høj grad et nøgleord i denne sammenhæng og uden det, havde tingene nok set anderledes ud - både for stedet og for familien.

Det er lidt over 3 måneder siden, at Jonas blev alvorligt syg og dagene på ridecentret har efterhånden fundet sin rutinemæssige gang. Jeg har som før nævnt, arbejdet med at få skabt en mere synlig struktur og jeg synes, det er lykkedes rigtig godt, men jeg er endnu ikke kommet hele vejen rundt. Jeg vil gerne takke jer for, at have taget godt imod de ændringer jeg har lavet, og håber det på sigt vil give Jonas de bedste muligheder for at komme tilbage og være en aktiv del af stedet igen.

Status Jonas

Som mange måske allerede har læst sig i den flotte artikel ugebladet havde skrevet i denne uge, er Jonas blevet overflyttet til Hammel Neurocenter. Overflytningen tog en god uges tid at komme sig over, men han er efterhånden ved at være faldet til. Vi ved endnu ikke, hvor længe han får lov at blive på Hammel, men vi håber på, at han kan være der så længe som muligt. Han bevæger sig nu selv frit rundt, og der er fortsat fremgang på alle de fysiske funktioner. Det er klart på de kognitive områder i hjernen han har udfordringer, men også her ser vi udvikling - det tager bare længere tid og kræver ro. Derfor er besøgene skåret yderligere ned, så det nu kun er Jens, ungerne og jeg der må besøge Jonas i øjeblikket.

På Jonas’ vegne vil jeg gerne sige tak for de hilsner, gaver og blomster flere af jer har sendt til ham. Og tak for alle blomster og hilsner der er blevet sendt til familien i forbindelse med julen.

Måneden der er gået

I december har vi haft fokus på at skabe en masse hygge og gode aktiviteter. Jeg synes, at her var en dejlig julestemning med juletræer, lys og pynt på stedet.

Vi fik holdt to gode julefrokoster for de ansatte og juniorudvalget var værter for juleklip og Luciaoptog.

Luciaoptoget var en stor succes med massere af opbakning herfra samt fra byens borgere. Jeg glæder mig over denne nye tradition, og vi arbejder henimod at, der næste år skal være endnu flere ryttere med. Næste måned har vi fokus på sikkerhed når man færdes i stalden - særligt for børnene vedkommende. Det vil I høre nærmere om i næste nyhedsbrev. I ønskes alle et rigtig dejligt og lykkebringende nytår. Endnu engang tak for året der er gået og jeg ser frem til det nye!

Pas på jer selv og hinanden
De bedste ønsker og hilsner fra Lærke, Jonas og resten af familienSide 3/14