Hylkeridecenter.dk
mellemrum
top logo top logo


NYHEDER & OPDATERINGER

HYLKERIDECENTER & HYOR
top foto

Nyhedsbrev april 2019

Så er foråret for alvor begyndt at melde sin ankomst, og vi nyder det i fulde drag!

Flere har efterspurgt, hvornår der kommer nyhedsbrev, da jeg indtil nu har sendt et ud hver måned. Fremover vil det være hvert kvartal, da jeg dels har fået flere ting at se til, og derfor har for få timer i døgnet. Derudover er Jonas’ situation mere afklaret, og der kommer ikke til at ske ændringer i samme tempo som før.

Læs Mere..

top foto

Næste Dressur tid ved Jimmy

Næste tid til dressur undervisning ved Jimmy T. Sørensen.

Fredag den 5-April fra kl. 17:00

Der er stadige ledige pladser, så du kan nå at komme med. Kontakt Jytte på sms Tlf: 20 34 99 38 for tilmelding

Mvh. Hylke og Omegens Rideklub

Læs Mere..
top foto

Vedr. Obs på Kværke

Vi har fået henvendelse fra en rytter om at hendes pony, som var med til vores D-stævne den 23.-, 24. Februar har fået kværke.

Vi har dog ikke kværke her på vores ridecenter.

Men hvis du har været til stævnet den 23.-, 24. Februar, synes vi, du for en sikkerheds skyld lige du skal være opmærksom på, om din hest har symptomer på kværke.

Mvh. Hylke og Omegens Rideklub

Læs Mere..
top foto

Indkaldelse til Genrealforsamling

HYOR afholder tirsdag den 9. april klokken 19.00 ordinær generalforsamling i rytterstuen med dagsorden i henhold til foreningens vedtægter. Her vil være mulighed for at opstille til bestyrelses- og suppleantposter.

Eventuelle forslag til dagsordenen skal iflg. vedtægterne være bestyrelsen i hænde senest den 20. marts 2019. Forslag sendes til: formand@hyor.dk

Bestyrelsen vil på mødet fremlægge forslag om teknisk tilpasning af klubbens vedtægter, herunder ændring af § 4 omkring klubbens medlemsskaber således atLæs Mere..

top foto

Første måned i det nye år er er ved at være gået, og jeg håber I alle har fået startet året godt op!

Det er nu fire måneder siden, at Jonas blev syg, og vi er efterhånden ved at have fundet en form for hverdag, hvor rammen om den samlede familie har været præget af flere forskellige hospitalsophold. På mandag bliver Jonas udskrevet fra Hammel neurocenter og skal fortsætte sin videre genoptræning på Tagdækkervej, som ligeledes er et specialiseret rehabiliteringstilbud – dog mindre hospitalspræget.Læs Mere..

top foto

Så er vi nået til årets sidste dag, og jeg kan lige på falderebet nå at skrive månedens nyhedsbrev.

Det forgangne år har budt på både op og nedture på Hylke Ridecenter. Et år der på mange måder har vendt op og ned på dagligdagen for os alle.

I sommer kunne vi fejre rideklubbens 30 års jubilæum og familiens 20 års jubilæum her på Hylke ridecenter. Det var noget at fejre! Vi havde en skøn dag med glade gæster i løbet af dagen. En dag som bød på hygge, flotte taler og hestevognskørsel.Læs Mere..Oversigt Over alle NyhederNyhedsbrev april 2019
Næste Dressur tid ved Jimmy
Vedr. Obs på Kværke
Indkaldelse til Genrealforsamling
Nyhedsbrev - Januar 2019
Nyhedsbrev - December 2018
Nyhedsbrev - 15. November 2018
Nyhedsbrev fra Lærke, Tirdag den 16
Design og Kode af © Hylke og Omegns Rideforening pr@hyor.dk