home
top logo top logoRIDE UNDERVISNINGcertificat certificat
Certificeret i Elevskole og SikkerhedHylkeridecenter

INFO

HYOR er Certificeret under Dansk rideforbund i Elevskole og Sikkerhed, som sikre dig en høj kvalitet.

Hylke-ridecenter, samt alle elev hestene ejes af Jonas & Lærke. Hylke ridecenter udlejer alle elevheste til rideklubben H.Y.O.R (Hylke og Omegns Rideklub).

H.Y.O.R står for alt undervisningen og er medlem af Dansk Rideforbund.

Alle ryttere, der får rideundervisning af klubbens undervisere og iøvrigt benytter sig af klubbens faciliteter, skal være medlemmer af klubben H.Y.O.R - Hylke og Omegnens Rideforening.

Læs om vore forskelige tilbud i sektionerne her under.


Brevhoved

Certificat class= Certificat Certificat Certificat Certificat Certificat
Certificeret af Dansk rideforbund


KLUB MEDLEMSKAB

Hylke og Omegns Rideforening.

Hylke & Omegns Rideforening (HYOR) er en klub under Dansk Rideforbund, distrikt 12. HYOR har mellem 275 og 300 medlemmer.

HYOR er beliggende i Hylke by, som er en aktiv landsby i et smukt naturområde ved Skanderborg Sø. HYOR “bor” på Hylke Ridecenter som ejes og drives af Jonas Torup Hofer og Lærke Riksskov.

Ridecenteret har mange fine faciliteter, her under både en stor og en lille ridehal, en stor ny stald, rytter stue med køkken, indedørs vaskeplads, møde lokale, oplyst udebane, vores egen ridesti med fantastisk udsigt, samt muligheder for turridning til søen.

I HYOR satses der både på dressur, spring og breddeaktiviteter, samt særlig tilrettelagt ridning. Vi har både privat undervisning i Spring og Dressur samt hold undervisning på alle niveauer. Vi afholder mange stævner om året, flere sløjfestævner for unge og nybegynder i dressur, D-Klubstævner og C-Distriksstævner i både spirng og dressur for heste og pony. Der ud over afholder vi to årlige ridelejre, samt flere hyggesprings event, halloween græsskar udskæring og lucia optog til hest gennem hylke by m.m.

HYOR går meget op i kvalitet og sikkerhed og vi har 6 certificeringer under Dansk Rideforbund, tryk på iconerne her over og læs om hvert certificat hos DRF. Det betyder, at klubben indenfor disse områder overholder de kvalitetskrav, der opstilles af rideforbundet.

I HYOR er der en helt speciel ånd, hvor der er plads til alle. Rigtig mange kommer dagligt i klubben bare for at nyde det gode samværd. Og de fleste tilbringer også meget tid sammen privat uden for klubben. Så du vil ikke kunne undgå at få nye venner i alle aldre, hvis du kommer ofte på ridecenteret.

Ønsker du medlemskab af Hylke og Omegns rideforening så skal du tilmelde dig som medlem via klubmodul, hvor du også kan se aktuelle priser.

TILMELD KLUBMODULHoldundervisning

Holdundervisningen foregår på hold med 5-8 ryttere. Undervisning på hold er for både børn og voksne, nystartede og mere rutinerede ryttere. Du kan få stillet en elev hest til rådighed. Vi tilstræber at rytterne er nogenlunde på samme niveau og indenfor samme aldersgruppe.

Information, Vedr. Hold Ridning.

Holdundervisningen varieres med bl.a. dressur, spring, turridning. Derudover kan undervisningen også omfatte aktiviteter som ponygames, kvadrilleridning og andre breddeaktiviteter. Som udgangspunkt tilbydes alle aktiviteter på alle hold, men tilpasses selvfølgelig til rytternes niveauer og ønsker.

På vores halplan kan du se på hvilke dage og tider, holdundervisningen for de forskellige grupper ligger.

Hvis du er barn og ikke har redet før, begynder du med ene undervisning på Longe (en slags langt reb underviseren kan styre hesten med). Her lærer du og din far eller mor lidt om at strigle og sadle hesten op. Efter ca. 3 – 5 longetimer er du klar til holdundervisning.

Du henvender dig til Tina Bjerregaard tlf: 27 21 57 47 eller på klubmodul@hyor.dk for yderligere oplysninger og tilmelding til undervisningen. Beklædning: Alle ryttere skal bære godkendt ridehjelm. I starten kan du låne en ridehjelm af os, vi har dem i alle størrelser. Desuden er det vigtigt at havde en lille støvle eller gummi støvle på, helst med hæl. Du må ikke ride i sandaler eller med kondisko. Ved spring undervisning skal man også bære sikkerheds vest, denne kan også lånes på stedet. Du bør desuden ikke ride med løst tørklæder eller løst hår,

Afbud: Husk at vi gerne vil havde besked, hvis du ikke kommer til ridningen. Hvis du ønsker at holde op med rideudervisningen, skal du kontakte Tina skriftligt. Opsigelse varsel er 1 mdr. fra og med den 1 i måneden.

Betaling: Betaling for undervisning falder månedsvis forud og foregår elektronisk via klubmodul. 

Parts Hest eller Pony: Når du har redet et stykke tid kunne det være du kunne tænke dig at få en parts hest/pony. Når du har part på en hest, kan du ride den det antal dage om ugen som du har aftalt med ridecenteret. Hør nærmere om dette ved at snakke med din undervisere eller Marianne.

Aktiviteter: Du skal huske at holde dig orienteret via hjemmesiden her, under nyheder vil du kunne finde opslag om aktiviteter og anden information som er vigtigt for dig. Ligeledes er det en god ide at følge med i vores facebook gruppe, hvor alle vigtigt nyheder også deles.

Klargøring til Ridetime: Hvis din hest ikke allerede er sadlet op og går undervisning  når du skal bruge den, skal du selv sadle den op. Hesten finder du enten i løsdriften, i sin boks eller på fold. Spørg din underviser hvis du er i tvivl.

Hestene der står i boks står på en bund af tørv, det er vigtigt du husker at fjerne hestepære der ligger i boksen inden du sætter din hest tilbage i boksen. Du kan klargøre din hest til ridning på staldgangen eller på vaskepladsen. Du skal huske at feje efter dig inden du går over til din ridetime. I stalden kan du finde grebe, skovle og koste til rengøring af staldgang og bokse.

Er du i tvivl om noget er du altid velkommen til at spørge andre i stalden. Vi har i rideklubben et rigtigt godt sammenhold og alle er rigtig gode til at hjælpe hinanden.Privat Dressur Undervisning

Er du privat rytter eller har part på en hest/pony, har du mulighed for at få en halv times privat dressur undervisning hos 2 forskellige undervisere. Hvis du er ny i H.Y.O.R og ønsker at starte til privat dressur undervisning, kan du kontakte. Jytte Jensen Tlf: 20 34 99 38

jytje@vejle.dk


Aktuel Dressur liste - HYORSpring undervisning

Vi har springundervisning hver mandag undtagen på helligdage og i sommerferien og juleferien. Vores springunderviser er berider Jimmi T Sørensen. Vi tænker spring helhedsorienteret, så hvis man ønsker at få dressurundervisning koblet sammen med springning, er det muligt at få undervisning ved Jimmi i dressur fredag eftermiddag fra kl 17 og frem.

For at deltage skal du havde egen hest eller partshest.

Hvis man er utrænet springrytter, kan man prøve lidt springning med guidning fra Tina ca. hveranden måned inden man melder sig på springundervisningen. Det kalder vi "hyggespring" - og annonceres på facebook gruppen og ved opslag.

Også de trænede springryttere fra springholdene har mulighed for at deltage her og bruge det som almindelig springtræning. Springundervisningen er for private ryttere og partsryttere (med tilladelse fra Marianne J).

Der er laves løbene en plan, hvor vi fordeler opgaverne mellem rytterne henover sæsonen. Du kan også finde mere praktisk info i planen. Den nyeste plan kan ses ved at trykke på link her under.

Spring liste

halplan

Prisliste

Hylke og Omegns Rideforening

Produkt Rate Pris
Klubmedlemskab
Voksne over 25 år
Efter 1.Sep er prisen 400,-

Tilmeld
Pr år. 600 ,-
Klubmedlemskab
Unge under 25 år
Efter 1.Sep er prisen 200,-

Tilmeld
Pr år. 300 ,-
Hold Undervisning
Over 18 år
1 Time pr uge incl lån af elevhest

Tilmeld
Pr mdr. 450 ,-
Hold Undervisning
Under 18 år
1 Time pr uge incl lån af elevhest

Tilmeld
Pr mdr. 390 ,-
Privat Dressur Undervisning
Torsdag/Fredag
Du skal havde egen eller partshest
Pris afhænger af underviser

Kontakt Jytte
Pr 30 min 210 - 250,-
Spring Undervisning
Mandag
Du skal havde egen eller partshest
v/Jimmi T. Sørensen

Tilmeld
Pr mdr. 600,-

Hylke Ridecenter

Produkt Rate Pris
Ridehuskort 1 mdr
Måneds kort
Giver lov til at bruge ridehus/baner
Kræver Medlemskab af H.Y.O.R

Kontakt os..
1 mdr. 200,-
Ridehuskort 6 mdr
Vinter kort
Giver lov til at bruge ridehus/baner
Kræver Medlemskab af H.Y.O.R

Kontakt os..
6 mdr. 1000,-
Ridehuskort 12 mdr.
Års kort
Giver lov til at bruge ridehus/baner
Kræver Medlemskab af H.Y.O.R

Kontakt os..
1 år. 1800,-
Weekendpart Pony
Incl ret til at bruge Ridehus
Weekender og ferier

Kontakt os..
Pr mdr. 800,-
Weekendpart Pony+1
Incl ret til at bruge Ridehus
Weekender og ferier + 1 ugedag

Kontakt os..
Pr mdr. 900,-
Weekendpart Pony+2
Incl ret til at bruge Ridehus
Weekender og ferier + 2 ugedage

Kontakt os..
Pr mdr. 1000,-
Weekendpart Hest
Incl ret til at bruge Ridehus
Weekender og ferier

Kontakt os..
Pr mdr. 900,-
Weekendpart Hest+1
Incl ret til at bruge Ridehus
Weekender og ferier + 1 ugedag

Kontakt os..
Pr mdr. 1000,-
Weekendpart Hest+2
Incl ret til at bruge Ridehus
Weekender og ferier + 2 ugedage

Kontakt os..
Pr mdr. 1100,-
Opstaldning
Incl ret til at bruge Ridehus
3x daglig fodring Fodring
Ind og udlukning på fold
Plads til saddel i aflåst rum
Plads til stævneskab

Kontakt os..
Pr mdr. 2650,-

Der tages forbehold for tryk/tastefejl


Brevhoved

Certificeret af Dansk Rideforbund Certificeret af Dansk Rideforbund Certificeret af Dansk Rideforbund Certificeret af Dansk Rideforbund Certificeret af Dansk Rideforbund Certificeret af Dansk Rideforbund
Certificeret af Dansk rideforbund


HUS REGLER

HYLKERIDECENTER & HYOR
Vi har følgende 3 regelsæt på Hylke Ridecenter og i Hylke og Omegns Rideforening, som vi beder alle, der færdes på området, respektere: 1. Husregler, 2. Staldregler og 3. Rideregler.

1. Husreglerne:

2. Staldreglerne

OPFØR DIG ALTID ORDENTLIG OVERFOR HESTENE

3. Ridereglerne

ALTID BEHANDLE HESTEN ORDENTLIG UDEN ANVENDELSE AF MAGT OG VOLD!

Opsigelse og udmelding

Herunder følger informationer om hvordan du udmelder dig igen fra de forskellige ydelser der udbydes af Hylke Ridecenter og Hylke og Omegns Rideforening. Samt oplysninger om opsigelsesfrister.Hylke og Omegns Rideforening

Opsigelse af Aftaler med Hylke og Omegns Rideforening


logo

Opsigelse af Rideundervisning

Opsigelsesfrist, undervisning

Hvis du ønsker at afmelde dig den rideundervisning, du modtager i Hylke og Omegns Rideforening (HYOR), er der 1 måneds opsigelsesvarsel fra den første i måneden.

Udmelding

Du skal bruge følgende kontakter, når du udmelder dig fra Undervisning.
Opsigelse af Klubmedlemskab

Opsigelsesfrist, klubmedlemskab

Dit medlemskab af klubben dækker et helt år - fra 1. januar til 31. december. Hvis du ønsker at udmelde dig af klubben HYOR er seneste frist i december før juleferien.

UdmeldingHylke Ridecenter

Opsigelse af Aftaler med Hylke Ridecenter


logo

Opsigelse af Opstaldning

Opsigelsesfrist

Opsigelse af opstaldning har 1 måneds varsel fra den første i måneden.

Opsigelse

For opsigelse af opstaldning, skal du sende en mail til: mail@hylkeridecenter.dk


Opsigelse af Parts Aftaler

Opsigelsesfrist

Opsigelse af parts aftale har 1 måneds varsel fra den første i måneden.

Opsigelse

For opsigelse af parts aftale, skal du sende en mail til: mail@hylkeridecenter.dk

Design og Kode af © Hylke og Omegns Rideforening pr@hyor.dk